Dankjewel dat je een Peerby Pro-product hebt gehuurd! Zo help je mee om van dit experiment een succes te maken, en ook producenten te overtuigen om in gebruik te denken in plaats van in bezit.

Wat houdt het experiment in?

Bij Peerby Pro huur je het product van de pro-ducent zelf. Het idee: als producenten eigenaar blijven van een product en wij dit slechts van hen gebruiken, zal duurzaamheid pas écht deel worden van hun missie. Zo gaan we nog een stapje verder in de overgang van bezit naar gebruik.

Wat is het gevolg voor mij als gebruiker?

Het belangrijkste verschil voor jou, is dat we je vragen om het product na gebruik in de staat terug te zetten zoals je het ontving, en bij je thuis te bewaren tot een volgende Peerby-gebruiker het bij jou komt ophalen.

Mocht er iets mis zijn met het product of als je een vraag hebt, kan je terecht bij Lieven: 0476 78 75 33, lieven@peerby.be.

Wat wordt er precies getest?

DEELBAARHEID

Dit product wordt getest op deelbaarheid, we willen binnen peerby pro testen hoe een goed deelbaar product er uit ziet.

GEBRUIK:

U bestelde dit product voor een of meerdere dagen, na het gebruik vragen we het product in de staat terug te zetten zoals u het ontving en even op te bergen tot een volgende gebruiker die komt ophalen. Via een tracker willen we dit op termijn digitaal kunnen registreren zodat u enkel voor uw effectief gebruik hoeft te betalen.

TRACKING

Aan dit product / aan deze uitleg hangt een gps tracker. Dit om te zien hoe traceerbaar producten zijn tijdens gedeeld gebruik, bv bereik binnen, hoe snel gaat de batterij op.

Deze tracker meet beweging en geef op geregelde tijdstippen de locatie weer.

TRANSPORT

Peerby pro wil leren of we door producten te laten rondreizen van gebruiker naar gebruiker binnen een wijk transportkosten kunnen besparen. Dit wil zeggen dat je enkel maar een product moet ophalen en afspreken met de volgende gebruiker voor de afhaling.

als we merken dat een product na 3 weken nog niet werd afgehaald komen we het zelf ophalen.

FAQ:

Wat moet ik doen bij beschadiging?
Het product is verzekerd tegen schade. We vragen om zo snel mogelijk een foto, de geleden schade, en een omschrijving wat er gebeurd is door te sturen naar lieven@peerby.be.